Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Kunstudstilling - Lars og Lars

15. mar. - 7. apr.: Oplev flotte kunstværker lavet af navnebrødrene Lars og Lars

Tid: den 15. marts - 7. april 2019 

Sted: Baunhøj Mølle, Bavnehøjvej 31, 8500 Grenaa

Billetpris: Gratis

Arrangegør: Baunhøj Mølle

Website: www.baunhoej-moelle.dk

Beskrivelse:
Fernisering fredag den 15. marts kl. 17.00 - 18.30.

Lars Sand Kirk har gennem hele sit virke som arkitekt, formidler og underviser været optaget af samlingen som begreb, og har omsat denne inspiration i tegning, akvarel og grafik. Udstillingen viser en variation af redskaber og genstande med inspiration fra ting der hører til i den forsvundne verden. Samlinger og redskaber – i fortid og nutid, kendetegnet ved statisk balance og ved materialets stoflighed. Redskaber udført af hænder til hænder. Lars er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus og fra Aarhus Kunstakademi. Han har udført opgaver for museer, kommuner og virksomheder. Han er lektor på Grenaa Gymnasium i fagene Visual Arts og Design.

Lars Kalmar Kastanje arbejder i sine malerier med acrylfarver, lim og japanpapir på lærred. Maleriet opbygges lag på lag, en teknik med en lang og konstruktiv bearbejdning. Han starter altid med blyanten. Ideen skitseres og overføres med blyant direkte på lærredet. Farvevalget bliver det, der skal beskrive netop det motiv og den følelse der skal færdiggøre værket. Billederne er påvirket af omgivelserne og opdigtede fænomener. Han har et ønske om at udtrykke fantasi, humor og vække følelser til inspiration og fordybelse.
Lars Kalmar Kastanje er arkitekt/designer/kunstner og uddannet på Kunsthåndværkerskolen og Kunstakademiet i København.