Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Kunstudstilling - BIFROST

13. sep - 28. okt.: Oplev elevernes flotte kunstværker

Tid: den 13. september - 28. oktober 2019

Sted: Baunhøj Mølle, Bavnehøjvej 31, 8500 Grenaa

Billetpris: Gratis

Arrangegør: Baunhøj Mølle

Website: www.baunhoej-moelle.dk

Beskrivelse:
Fernisering fredag den 13. september kl. 17.00-18.30

Bifrost er en kunstskole under Folkeligt Oplysnings Forbund for udviklingshæmmede og har eksisteret siden 1995. Vi er 6 lærere tilknyttet – og vi underviser 3 af gangen.
To lærere deler ugen imellem sig. De øvrige skifter, så de har fri hver 3. måned. Alle lærerne er uddannet på et kunstakademi eller noget tilsvarende.

Det giver mange fordele, at vi fordeler arbejdet på denne måde. Eleverne har forskellige favoritter blandt lærerne og får mulighed at få en varieret vejledning. Da vi alle er udøvende kunstnere, har vi brug for frie perioder til at arbejde med vores eget udtryk eller afholde kurser og foredrag. Endvidere giver det os mulighed for selv at tage på kurser eller dygtiggøre os på anden vis.

I respekt for elevens eget udtryk afholder lærerne sig fra at arbejde på elevernes billeder eller give specifikke løsningsmuligheder. I stedet forsøger lærerne at belyse de problemer, den enkelte elev måtte have på en alsidig og nuanceret måde, så eleven selv er i stand til at foretage sit kompetente individuelle valg.